Klacht: hill’s c/d voor hond en kat

op 13 oktober 2011 over zooplus.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb op 5 oktober hill’s c/d voor zo wel me honden al me katten bestelt alleen is nog steeds niet aan gekomen op de site staat binnen 2 tot 4 werk dagen nou we zitten nu bijna op 15 oktober dat is 10 dagen

veel te lang ik heb mail gestuurd en geen antwoord gehad er op schandalig vorige keer ook hill’s bestelt voor de honden nou kwam ook 1.5 week later sorry maar dit vind ik niet binnen 2 a 4 werk dagen alles is betaalt

Gewenste Oplossing:

dat ze dit oplossen met 2 zakken voer wat ik bestelt heb gratis geven of iets anders wat zo wel voor hond en kat is want dit kan niet en sneller zijn bij mijn volgende keer

Alle klachten die gemeld zijn door yasmijn23