Klacht: Het telaat bijschrijven van maandelijks tegoed

op 25 juli 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het bijschrijven van mijn maandelijks tegoed heeft 48 geduurd, bij navraag klantenservice zij maken wel uit wanneer het word bijgeschreven kan wel 24 uur duren dat lukte zelfs niet .ook via Facebook lukt het niet om een antwoord te geven ,is naar de afdeling gestuurd. Niets van vernomen dus geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

excuus van de zeer onbeschoft gedrag en mij niet willen of kon vertellen waar deze onzin staat dat zij het recht hebben om bij te schrijven wanneer zij willen van dit soort arrogantie ben ik niet gediend

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door smidt087