Klacht: Het niet nakomen van beloftes, zowel mondeling als schriftelijk.

op 21 april 2016 over MKB Clickservice in de categorie Marketingbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Veel mondelinge belofte die de verkoper heeft gedaan. Goeie vindbaarheid op google, omzetverhoging, professionele tekstschrijvers, landingssites die wervend werken die door een goeie site bouwer in elkaar worden gezet. Goeie wervende teksten die google vriendelijk zijn. Meedenken met het betreffende bedrijf. Dat zijn de belofte van MKB click service.
Het jammere is dat geen van de beloftes wordt nagekomen en resultaten bedroevend zijn. Teksten die ze bedenken die geen verband houden met ons bedrijf. Een site als een ansichtkaart waarin geen plaats bepaald wordt, geen prijzen kenbaar worden gemaakt en zinnen staan die nergens op slaan. Kortom, naar ons gevoel is het door een stagiaire in elkaar gefrummeld. Na twee maanden in de lucht te zijn met hun site die ze voor ons hebben ontwikkeld is er niet een mailtje of belletje via hun binnengekomen. Kortom, we hebben een samenwerkingsverband die wat ons aangaat tot beneden het vriespunt is gedaald.

Gewenste Oplossing:

Als ons contract met MKB click service wordt ontbonden op het punt wat ze zelf aangeven in hun contract, namelijk toerekenbare tekort schietingen vanaf hun kant.

Alvast bedankt voor jullie tijd en aandacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar MKB Clickservice over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door MKB Clickservice in behandeling genomen

Bericht van MKB Clickservice

5 maanden geleden - Beste Te hooi en te gras, Wij nemen uw klacht uiterst serieus. U heeft al eerder contact gehad met onze klantenservice. Mijn collega zal aanstaande maandag een inhoudelijke reactie geven op uw e-mail. Met vriendelijke groet, MKB ClickService

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat MKB Clickservice een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

MKB Clickservice

Heeft op 22 juni 2016 om 10:30 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Te hooi en te gras,

U heeft uw overeenkomst geannuleerd. De annulering is in goede staat ontvangen en de overeenkomst is dan ook ontbonden.

Met vriendelijke groet,

MKB ClickService

Heeft op 22 juni 2016 om 11:29 geantwoord

Opeens is na betaling van 40% van de resterende 23 maanden die we nog hadden bij dit bedrijf de klacht opgelost? ik dacht het niet!!! Ze leveren wanprestaties, erkennen geen fouten, kijken niet op de site van de ondernemer wat er verkocht moet worden maar bedenken liever zelf iets. Dit bedrijf is maar op één ding uit, zichzelf willens en wetens verrijken door ondernemers wurgcontracten aan te bieden. MKB click service doet je met plezier de das om. Niks geen klacht opgelost.

Alle klachten die gemeld zijn door Te hooi en te gras