Klacht: het gaat over geopen brief

op 28 januari 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag 28-01-2011 een enveloppe gekregen,en dat was open en leeg,die brief was uitkomstig van mijn schoonzusje,die vast zit in italie,je ziet gewoon aan die enveloppe,dat die is geopen door iemand,het is helemaal gescheur,het is niet door sortering,als je dat ziet,zie je gewoon een enveloppe die door iemand is geopen,en meegenomen,en die eneveloppe in mijn brieven bus gestop,het was samen met nog een andere post gekomen,maar die was wel pot dicht,ik weet niet wie dit heb gedaan maar het kom wel van een post bezorgster,of bezorger.

Gewenste oplossing

dat ik mijn brief terug krijg,dit vind ik wel tever gaan,voor iemand die post bezorg.

Alle klachten die gemeld zijn door blacklady