Klacht: Herstelling in garantie

op 23 juni 2016 over Toshiba in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een laptop van Toshiba sinds begin 2015. Al na de installatie van Windows 10 heb ik problemen. Toestel werkte traag, spatiebalk toetsenbord werkt niet altijd, internet valt weg, pc start niet op.
Volgens mijn verdeler was alles de schuld van Windows 10. Tot 3 weken geleden de laptop niks meer deed. Harde schijf en moederbord bleken kapot. Ze stuurden laptop op, en na 11 dagen zou ik deze terug hebben. We zijn nu 22 dagen verder, en laptop is nog steeds niet gerepareerd. Ze vinden blijkbaar de fout niet. Mailen om te vragen wanneer probleem is opgelost gaat niet. Je kan alleen bellen naar een duur 070-nummer (België).

Gewenste Oplossing:

Laptop moet vervangen worden door nieuw toestel

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Toshiba

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Toshiba nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ss92716