Klacht: herenfiets Sparta Pallas heer

op 10 oktober 2011 over Sparta in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Heer,op 23/06/2011 heb ik een nieuwe herenfiets gekocht nl: pallas heer nr: :KL 034 met barcode : 1091056.Na korte tijd deed de verende voorvork het niet naar behoren nl: op kasseien rijden klopte de vering tegen eindslag.Ik ben naar de dealer geweest(Fietsen Kristof te Adegem(Belgie) en die heeft 2 à 3 toeren die 2 schroeven aangedraaid aan de voorvork maar dit is nog steeds hetzelfde.Daarna heb ik zelf even gekeken naar die 2 vijzen en stelde vast dat deze totaal los zitten en loos draaien waardoor ik geen vertrouwen heb in julie dealer

Gewenste Oplossing:

dat mijn fiets terug een goede en degelijke fiets wordt.Trouwens daarvoor reed ik 25 jaar met sparta en mijn vrouw heeft vorig jaar een elektrische fiets aangeschaft.Dus wij waren tot nu zeer tevreden over sparta

Alle klachten die gemeld zijn door aluform