Klacht: Heb probleem maar geen contact mogelijk met Vidaxl

op 20 mei 2020 over vidaXL in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al 1,5 week 3 hele grote dozen in mijn huis staan de 4de doos, behorende bij een louncheset is nooit bezorgd en is zelfs weer teruggegaan naar VidaXl. Ik woon in Amsterdam ik kan zien dat het pakket nu in Oirschot is. Ikheb al veel e-mails gestuurd met mijn telefoonnummer maar krijg geen reactie en bellen is niet mogelijk. Ik wil die louncheset in inmiddels niet meer want kan zien dat het niet is wat ik dacht. Maar ik kan 3 dozen niet retourneren op de site.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat de dozen die bij mij thuis staan direct worden opgehaald en dat mijn geld wordt teruggestort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar vidaXL over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Welal10keergemaild