Klacht: Heb geen 2 euro terug gekregen

op 03 juni 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi hoi ik ben om 16:08 met de 29 richting kerkrade bustation gegaan meneer was heel raar aan doen en heel onduidelijk hey heeft mijngeen 2 euro wissel geld terug geven en toen en drie ander vroegen waneer de 28 weg rijd en dat hey te laat was zij die steeds ik kom toch van heerlen heel onduidelijk en wazig leek of die iets gemomen heeft ik wil hier bij dezr een klacht indienen en ik verlang me wisselt geld terug mvg c grimes

Gewenste Oplossing:

Als ik niet meer met zo een onduidelijk buschauffeur word geconfronteerd en gewoon netjes me wissel geld terug krijg ik moet nu kijken hoe ik terug kom alvast bedankt voor alle stres

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door C Grimes