Klacht: heb alleen maar positieve ervaring

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de 1e keer besteld bij Onlinesunshop en is me zeer goed bevallen! Bestellen gaat vlot en na betaling krijg je gelijk een bevestiging via de mail. De prijzen zijn trouwens zeer goed voor dit topmerk (Australian Gold). Ik heb de Sinfully Black (250ml) voor onder de zonnebank besteld en ik vind deze echt zeer goed! Ruikt heerlijk en ik ben in 2x echt bruin bovendien smeert het makkelijk uit en is niet vet, wat ik een must vind!
Verder heb ik de SPF 30+ Spray Gel w Bronzer (250ml) voor buiten in het zonnetje besteld en die neem ik mee op vakantie…1 keer gebruikt achter thuis 2 uurtjes in de zon gezeten en gelijk een mooi kleurtje!
Al met al ga ik zeker meer bestellen bij de Onlinesunshop!

Alle klachten die gemeld zijn door mwanrooij