Klacht: Hddrecorder en mediabox UPC

op 13 juli 2012 over UPC in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij UPC digitale tv en erdedivisie live afgenomen en toen ik de mediabox thuis kreeg, bleek dat ik mijn eigen HDD-recorder niet meer kan gebruiken. Toen ik UPC daarover informeerde vonden ze dat toch echt mijn eigen probleem en kwamen ze met de oplossing “Dat moet u echt zelf uitzoeken, wij ondersteunen dat niet”.
Ik kan via UPC wel een andere mediabox krijgen MET een hdd-recorder erin maar dat kost me weer extra geld terwijl ik zo’n ding gewoon thuis heb staan maar er dus niet meer mee kan opnemen.
Ze hebben me, toen ik de bestelling deed, ook helemaal niets gevraagd over die box met hdd -recorder erin of over het feit dat ik dan mijn eigen ding niet meer kon gebruiken.

Gewenste Oplossing:

omruilen van de mediabox zonder extra kosten of een goede manier om mijn eigen hdd-recorder te gebruiken.

Alle klachten die gemeld zijn door mstee