Klacht: Hard rijden

op 19 juli 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister 18-7-2016 om 20:00 toen ik klaar was met werken pakte ik de bus naar huis. Ik liep een paar stappen naar mijn zitplek en hij reed meteen als een gek door. Ik viel en heb me bezeert aan mijn onderarm ik heb er flink last van en moet veel mijn arm gebruiken bij het werken. De buschauffeur had dit waarschijnlijk niet eens in de gaten, mensen in de bus vonden het ook schandalig. Het bus nummer was 3840 lijn 5 om 20:00 naar daalhof in Maastricht.

Gewenste Oplossing:

Een oplossing.. ik hoop dat hier wat aangedaan wordt, en dat zulke mensen pas rijden wanneer iedereen zit en dan pas vertrekken. Ik ga elke dag met de bus dus ik verwacht dan ook dat ik veilig en goed vervoert word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarijC