Klacht: Haarverf Deep Purple

op 23 augustus 2017 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister heb ik 2 verpakkingen gekocht van Loreal Paris Deep Purple 3.16. Ik heb midbruin haar en gisteravond deze verf in mijn haar gedaan. Wat ik vanmorgen zag was alles behalve diep paars! Dat het iets anders uitvalt dan de kleur op de verpakking vind ik prima, maar dit slast echt totaal de plank mis. Het komt niet eens in de buurt van de haarkleur op de verpakking. Het is eerder donkerrood / violet.

Gewenste Oplossing:

Kostenvergoeding voor de verf & de verpakking een betere kleurindicatie geven qua voorbeeld dan wat het nu is

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Madroo90