Klacht: Groene trui verkleurt naar oranje in hals

op 13 mei 2020 over SNIPES.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ongeveer 9 maanden geleden een groene trui gekocht van Nike (geen idee waar het bonnetje nu is), een hoodie om precies te zijn. Langzamerhand verkleurde mijn trui en nu is heel de hals verkleurd naar oranje! De kwaliteit en het feit dat ik een Nike-hoodie liefhebber ben maar dat ik zo erg teleurgesteld word vind ik erg jammer.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden bij het kiezen van een nieuwe trui ter waarde van €50 of als ik gewoon mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SNIPES.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SNIPES.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Runida.Gok