Klacht: Gratis proefpakket toch niet gratis.

op 20 juli 2017 over Bralex in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

k heb een proefpakket besteld, waarbij ik gratis mocht proberen. Ik vind het een waardeloos product en heb het niet herhaald. Nu krijg ik via Billink een aanmaning van €112. Dat bedrag kan ik nergens terug vinden, ook niet op de site. Als ik geweten had dat de kans er in zat dat het zoveel zou kosten had ik er niet eens aan begonnen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik geen aanmaningen meer krijg en niets hoef te betalen. Het was nl een gratis proefpakket.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bralex

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bralex nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door Bralex in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Y. Royakkers