Klacht: Gratis Fox toezeggen maar wel laten betalen.

op 01 augustus 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei heb ik ter genoegdoening van door ziggo veroorzaakte ellende een gratis abonnement van 6 mnd. Fox sports gekregen ingaande 01-08-2017.
Vandaag 01-08 krijg ik een mail dat ik abonnee op Fox geworden ben en dat mij dat 24,95 pmnd gaat kosten. Contact met de ziggo klantenservice levert ( hoe verrassend) niets op. Mij werd verteld dat de actie is afgelopen. In mei, toen het mij toegezegd werd , was de actie niet afgelopen m.a.w. ik heb recht op een half jaar gratis FOX n.a.v. de door ziggo gedane belofte.Het Fox abonnement kon niet herroepen worden , ik moest zelf maar eens een keer terug bellen!!!!. Het vreemde is dat er wel een mail naar mij gestuurd wordt dat ik -zonder het te willen- een betaald Fox abonnement krijg maar dat dit niet herroepen kan worden. Vreemde zaak maar maar met raar reageren, daar weten ze bij ziggo wel raad mee

Gewenste Oplossing:

Ik wil slechts van Ziggo wat mij toegezegd is nl. 6 maanden gratis Fox sports.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door phs