Klacht: Gratis Fox toezeggen maar later wel laten betalen.

op 07 oktober 2017 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb ter genoegdoening van een bak Ziggo ellende 6 mnd gratis Fox eredivisie gekregen. Einddatum 19/09/17. Hier kreeg ik ook een bevestigingsmail. Echter om onduidelijke reden kreeg ik hierna een betaald Fox abonnement twv E24,95 . Dit abonnement vervalt op 19/10/17( ook een bevestigingsmail van). ( Beide mails heb ik bewaard)Dit betaalde abonnement heb ik zelf opgezegd anders had ik er nog langer aan vast gezeten. Vreemd dat Ziggo voor mij gaat bepalen en mij laat betalen voor iets wat ik absoluut nooit heb gewild.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van het Fox abonnementsgeld ( E24,95) voor het abonnement wat ik nooit heb gewild.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door phs