Klacht: grappigste klantenservice ooit

op 12 januari 2014 over NS in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo mevrouw/meneer van de klantenservice, ik vind jullie wel echt de grappigste klantenservice ooit. mijn klacht is nog steeds niet opgelost en toch laten jullie het lijken alsof alles wel is opgelost. beetje jammer dat jullie niet reageren en dat de klantenservice net zo slecht, of wellicht slechter is dan die treindiensten waar je voor betaald oja; Ik wil nog steeds het geld terug wat ik zou krijgen als ik de kaartjes zou opsturen; dat is mij gegarandeerd en ik wil ook nog steeds dat de leidinggevende van de klantenservice mij belt om uitleg te geven hoe dit allemaal zo kan

Gewenste Oplossing:

Ik wil nog steeds het geld terug wat ik zou krijgen als ik de kaartjes zou opsturen; dat is mij gegarandeerd en ik wil ook nog steeds dat de leidinggevende van de klantenservice mij belt om uitleg te geven hoe dit allemaal zo kan

Alle klachten die gemeld zijn door nathalie_1995