Klacht: Goederen worden niet geleverd, geen reactie op de mails

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin Juni een bestelling geplaatst via facebook. Deze is direct betaald. Tot op heden geen bestelling ontvangen. Slechts 1x een mail dat het wordt geleverd, en nu weer 2,5 week later nog niets ontvangen. Alle mails die ik gestuurd heb (inmiddels 5), worden niet beantwoord.Ik heb geen vertrouwen in deze leverancier

Gewenste Oplossing:

'wanneer ik mijn geld retour ontvang, of de bestelling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ItsOkay

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ItsOkay nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door drostgroen