Klacht: Geluidsoverlast vliegverkeer in de nacht

op 12 augustus 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds kort vliegen er vliegtuigen boven mn huis in Amsterdam Zuidoost. Dat punt vind ik op zich niet erg, maar wat ik wel erg vind is dat ook midden in. De nacht over mijn huis vliegen en dat ik wakker wordt van het geluidsoverlast. Ik ben altijd in Amsterdam Zuidoost opgegroeid en zal altijd nog een trauma hebben van Bijlmerramp. Overdag kan ik het geluid aan maar in de nacht raak ik in paniek en denk ik dat er een vliegtuig neer gaat storten. Het geluid van de vliegtuigen is echt hard.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze tot een uur of elf in de avond vliegen en weer in de ochtend vanaf half 8. Of helemaal niet meer over mn huis vliegen.

Adres: EGoli 83, 1103 AC Amsterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sherinmorgan