Klacht: geleden auto schade

op 15 september 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte,
Op dinsdag 30 augustus tussen 17.15 en 17.30 ben ik op de ventweg tussen Schoondijke en IJzendijke een witte caddie van DHL tegengekomen.
Op deze weg is een maximum snelheid van 60 km toegestaan.
Deze kwam echter met een veel te hoge snelheid mij tegemoet en geheel met de rechter wielen in de berm wat veel stof en opspattende stenen veroorzaakte.
Daardoor is er steenslag op mijn auto terecht gekomen.
Heb dezelfde avond nog bij het depot in schoondijke verhaal willen halen, heb de bestuurder kunnen omschrijven, maar deze konden mij niet verder helpen.
Heb ook te kennen gegeven het op deze manier op te lossen, omdat als ik het via mijn eigen verzekering zou claimen.
IK mijn NO CLAIM korting kwijt ben .
Om dit te voorkomen zou ik eerst een politie rapport moet laten opmaken en ze waarschijnlijk toch bij hun terecht zouden komen.
Ik was overigens niet de enige met schade.
De auto’s achter mij stopten ook om naar hun auto te kijken.
Wil het toeval zijn dat op zaterdag 4 september deze man die ik omschreven heb bij mij een pakje moest bezorgen.
Ik heb hem gevraagd of hij toevallig deze dinsdag 30 augustus op de ventweg schoongijke en IJzendijke tussen 17,15 en 17.30 heeft gereden met een witte caddie van DHL
Waarop hij antwoorde dat zou heel goed kunnen.
Nadat ik hem medegedeeld had van de schade aan mijn auto zei hij dat dat niet de bedoeling was en ik maar contact moest opnemen met het depot.
Deze konden mij niet helpen zoals ik al kenbaar heb gemaakt..

met vriendelijke groet,
Edwin Ulijn
Krepelstraat 21
4524DZ
Sluis
0610824485

Gewenste Oplossing:

Als ik de herstel schade op DHL kan verhalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van DHL

1 maand geleden - Goedemiddag, Erg vervelend dat u schade aan uw auto heeft doordat de chauffeur zo hard reed, mijn excuses hiervoor allereerst. Om te achterhalen welke chauffeur dit is geweest heb ik iets meer gegevens nodig, op uw postcode en huisnummer heb ik helaas niet het pakket kunnen terugvinden die de chauffeur 4 september bij u kwam brengen. Heeft u hier een zendingsnummer van? Ook wil ik u vragen of u bij toeval een kenteken heeft van de caddie. U kunt deze gegevens in een reactie hier geven of naar ons sturen per e-mail webcare_parcel@dhl.com. Vriendelijke groet, Sanne DHL Parcel Webcare

Reactie van de melder van de klacht STEENSLAG

1 maand geleden - Sanne, Mijn postcode en huisnummer van het adres waar de chauffeur het pakje geleverd heeft is Meerminnestraat 6 4524CS Sluis. Jullie kunnen misschien ook wel traceren welke chauffeur er op 30 augustus tussen 17.15 en 17.30 er reed in de witte caddy op de ventweg tussen schoondijke en IJzendijke? ik hoop op een eerlijke afhandeling met vriendelijke groet, Edwin Ulijn

Reactie van de melder van de klacht STEENSLAG

1 maand geleden - Sanne, Mijn postcode en huisnummer van het adres waar de chauffeur het pakje geleverd heeft is Meerminnestraat 6 4524CS Sluis. Jullie kunnen misschien ook wel traceren welke chauffeur er op 30 augustus tussen 17.15 en 17.30 er reed in de witte caddy op de ventweg tussen schoondijke en IJzendijke? ik hoop op een eerlijke afhandeling met vriendelijke groet, Edwin Ulijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 15 september 2016 om 17:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer Ulijn,

Ik heb de zending kunnen traceren die op zaterdag 3 september is afgeleverd. Dit is dus een chauffeur geweest van DHL Parcel. Ik wil u vragen om foto's van de schade, een factuur van de kosten van de reparatie en de datum + het tijdstip waarop het gebeurd is te sturen naar claims.insurances@dhl.com.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door STEENSLAG