Klacht: Geld niet teruggestort gekregen na retour

op 08 september 2018 over The Lights Company in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een lamp t.w.v. € 200,- besteld bij thelightscompany.com uit Rotterdam die vertraagd geleverd werd. Dat vind ik in principe niet erg maar ik werd er niet van op de hoogte gesteld en heb hier zelf achteraan moeten bellen, dat gaf me al een minder vertrouwd gevoel. Toen de lamp geleverd werd, viel hij me tegen, voldeed niet aan mijn verwachting en daarom heb ik hem retour gestuurd. Op 21 augustus heeft thelightscompany.com het in ontvangst genomen, hiervan heb ik het ontvangstbewijs en dat hebben zij mij ook telefonisch bevestigd omdat ik er weer zelf heen heb moeten bellen want ik vernam maar niets. Er is me beloofd dat het geld binnen een week teruggestort zou worden maar tot op heden heb ik nog niets ontvangen! Heb er maar weinig vertrouwen in dat ik mijn geld terug krijg.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld teruggestort krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over The Lights Company nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M_Bankers