Klacht: Geld betalen bij een storting

op 03 augustus 2017 over Rabobank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik blijf het zooooo belachelijk vinden dat er geld moet worden betaald vanwege het storten van je eigen geld. Nml 1,50 per storting sinds 16 april 2016 zag ik ineens boven mij toen ik mijn 100 euro biljet al weg zag slikken. Wat een vreselijke hautaine houding, geeneens meer de eerste 3 stortingen gratis, terwijl ik er vanuit ging dat dit nog kon. Bij onoplettend moment ben je je geld alweer kwijt. Bah!

Gewenste Oplossing:

Gaat mij geeneens om 1,50, maar om de maatregel. Ik overweeg echt tot opzegging van mijn bankrekening. Ik wil geen straf voor geld storten. Dan maar in een oude sok of opmaken. Een vreseling onzinregeling als je dit 1 of 2x per jaar wilt doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rabobank

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rabobank nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door slakje