Klacht: geld afgeschreven terwijl niet gereisd

op 15 september 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 september om 17.48 stapte ik op de zernikedreef in Leiden op bus 43 Ik heb een arriva abonnement en moest naar station leiden. Volgens de chauffeur mocht ik gewoon mee op dit abonnement. Bij het inchecken merkte ik dat er toch geld werd afgeschreven en heb toen onmiddelijk weer uitgecheckt en ben de bus uitgegaan . Dig alles binnen 30 seconden Toch heeft Veolia geld afgeschreven. Dit is onterecht en ik wil dit geld graag terug hebben Mijn kaartnummer is 3528 0434 0042 8766

Gewenste Oplossing:

hier ben ik dus absoluut nietvtevreden over. Uw chauffeurs zijn niet goed geinformeerd dat ik met dit abonnement niet met veolia mag reizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door corry Drosten