Klacht: Gegevens verwijderd maar niet uit google

op 03 september 2016 over Telefoongids.com in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is me wel gelukt om op de site mijn persoonlijke gegevens te verwijderen. de pagina bestaat niet meer. Maar mijn gegevens zijn nog wel terug te via google zoekresultaten. Ik heb geprobeerd een contactformulier in te dienen, maar dit lukte niet. De mail kwam niet aan bij het mailadres. Het is dus onmogelijk contact te krijgen met deze mensen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn gegevens verwijderd hebben van de site en uit de zoekresultaten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Telefoongids.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Telefoongids.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rp13