Klacht: Geen uitbetaling ontvangen en reageren totaal niet op e-mails!

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24 januari jl. is mijn uitbetalingsaanvraag voor 25 euro goedgekeurd. Er wordt beloofd dat het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening wordt bijgeschreven. Na 2 weken nog niets ontvangen. Via online contactformulier twee keer een verzoek tot het doorgeven van de status ingediend, geen enkele reactie mogen ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Per omgaande 25 euro overmaken op mijn bankrekening zoals is beloofd en even een e-mail ter bevestiging hiervan. Ik zou ook graag weten hoe het komt dat er niet wordt gereageerd, zodat ik kan beslissen of ik mijn lidmaatschap bij 24/7 Discount zal voortzetten. Cashback verdienen kan nl. ook bij andere aanbieders zoals bv. EuroClix, die wél netjes en op tijd uitbetalen. Voorheen nooit problemen gehad met 24/7 Discount. Jammer!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar 247discount.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Patmos