Klacht: Geen terugbetaling voor retourzending # 1700012027

op 14 oktober 2016 over Vanoutlet.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik niet tevreden was over de kwaliteit van de geleverde goederen, had ik deze retour gestuurd. Ik kreeg bevestiging van ontvangst door Vanoutlet.nl met de vraag om de rekeninggegevens te bezorgen. Ik heb deze overgemaakt, maar wacht nu reeds 5 maanden op de terugbetaling. Op mails/telefoons reageren ze niet.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik de terugbetaling van # 1700012027 ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vanoutlet.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vanoutlet.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vanwesenbeeck D