Klacht: GEEN STOELEN, GEEN GELD TERUG, GEEN SERVICE

op 23 februari 2018 over Lil.nl in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 januari heb ik op lil.nl stoelen besteld, deze hadden een levertijd van 14-15 dagen. Na een week belde ik met de klantenservice om te vragen of ze enig idee hadden welke dag de stoelen mogelijk geleverd zouden worden i.v.m. afspraken dat ik niet thuis zou zijn. De mevrouw van de klantenservice was niet vriendelijk en zei dat het om 15 wérkdagen gaat en dat ze verder niks kon doen of wist. Voor deze informatie heb ik 45 minuten in de wacht gestaan. Na 15 werkdagen waren er nog steeds geen stoelen of enig bericht dat de stoelen later zouden zijn dus heb ik nogmaals geprobeerd te bellen. De wachtrij bestond uit 9 personen, dat vond ik te lang en besloot een email te sturen waarin ik van de koop af zie en mijn geld terug wilde. Hier kreeg ik geen reactie op of bevestiging van ontvangst. Na een aantal dagen heb ik dus maar weer met de klantenservice gebeld en de mevrouw kon niets voor mij doen, onder enige druk heb ik een bevestiging van de annulering gekregen. Mevrouw had ook toegezegd dat er een spoedbetaling van gemaakt zou worden. Na een week stond er nog steeds geen geld op mijn rekening en ben ik wéér gaan bellen (ditmaal 35 minuten in de wacht) en kon er niets voor mij worden gedaan, het was de financiële afdeling die er zo lang over deed, ik wilde met hen doorverbonden worden maar dat lukte niet en er werd een terugbel verzoek ingediend… tot op heden ben ik nog steeds niet terug gebeld. Ik heb er genoeg van en heb geen vertrouwen meer in Lil.nl, ik wil mijn geld terug want het gaat om een behoorlijk bedrag voor mij, €346..!! ik heb inmiddels ook Radar en Kassa maar aangeschreven want ik lees op veel sites klachten over de gang van zaken bij Lil.nl, schandalig.

Gewenste Oplossing:

Wanneer het bedrag van €346 euro op mijn rekening staat VOOR 23 FEBRUARI 2018. De wettelijke termijn zoals op de annulering vermeldt staat. Geen excuses of k*t smoesjes meer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lil.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lil.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rneee