Klacht: Geen pakket ontvangen

op 28 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo,

Gisteren zou ik een pakket ontvangen tussen 11:00 en 15:00. Het pakket is nooit aangekomen. Er werd aangegeven dat ik niet thuis zou zijn terwijl ik dat wel was en er is ook geen briefje in de brievenbus gedaan. Vandaag zou het pakket weer tussen 11:00 en 15:00 aankomen, alleen is er wéér niks aangekomen. En wederom wéér geen briefje gezien. Ik vind dit zeer slechte service!!

Pakket nummer: 058245039118

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als mijn pakket vandaag alsnog bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 juli 2017 om 14:51 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht.
Het is inderdaad gisteren niet gelukt om uw pakket af te leveren en hiervoor onze excuses. Voor vandaag is de chauffeur nog onderweg en verwacht ik dat u elk moment uw pakket in ontvangst kunt nemen. Mocht er toch nog wat misgaan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.
Met vriendelijke groet,
Lea
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Vincent123