Klacht: Geen pakket gekregen

op 20 juli 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 juli 2016 om 15:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Mijn excuses voor mijn late reactie. Ik hoop dat u uw pakket inmiddels wel hebt ontvangen! Mocht dat niet het geval zijn, wil ik u adviseren dit bij de verzender te melden, zij kunnen dan namelijk een onderzoek voor u opstarten om erachter te komen waar het wel is geleverd. Mijn excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door M.delaet