Klacht: geen of foute bezorging

op 09 mei 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens Cewe fotoservice is mijn bestelling afgelopen vrijdag in de brievenbus bezorgd: niet bij mij echter. Het komt zeer regelmatig voor dat post voor Crabethstraat 37 2801AL te Gouda bezorgd wordt op Crabethpark 37 (de postcode daarvan weet ik niet) De familie is vermoedelijk op vakantie nu, zodat ik te laat was met mijn cadeautje gisteren, helaas.

Gewenste Oplossing:

als er geen verwarring meer is over Crabethstraat of Crabethpark

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 09 mei 2016 om 08:53 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Honig,

Ik begrijp dat uw brievenbuszending afgeleverd was maar niet bij u. Spijtig om te horen dat er zo nu en dan verwarring is met de 2 straten.

Graag hoor ik of uw zending al aan is gekomen onderhand en of deze inderdaad op Crabethpark is afgeleverd of dat het later alsnog op uw eigen adres is geleverd. Soms is de status van dit soort zendingen \"afgeleverd\" terwijl het pakje nog moet komen.

U geeft aan dat uw post vaker verkeerd wordt bezorgd. Heeft u dit ook vaker bij ons gemeld? Zou u dan kunnen controleren of de post ook daadwerkelijk van PostNL komt (logo) en kunt u mij vertellen hoe lang dit al speelt?

Met vriendelijke groeten,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door mnhg