Klacht: Geen menthol balletje

op 29 juni 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mijn pakje Camel activate heb ik al meerdere malen een sigaret zonder klikballetje gehad. Dit is in verschillende pakjes. Ook heb ik de laatste tijd vaak dat een sigaret niet goed brand, ik moet deze dan meerdere keren aansteken terwijl ik op normaal tempo rook.

Gewenste Oplossing:

Bij een tegemoetkoming en als er naar het probleem word gekeken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Camel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Camel

Heeft op 29 juni 2016 om 15:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Naar aanleiding van de klacht d.d. 23 juni over onze sigaretten hebben wij de consument, mevrouw Speck op woensdag 29 juni jl. een email gestuurd met daarin het verzoek ons de betreffende verpakking toe te sturen zodat wij deze kunnen laten onderzoeken. Wij vertrouwen erop de consument hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Alle klachten die gemeld zijn door K1996