Klacht: geen licenties ontvangen….

op 12 oktober 2017 over Studers in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb voor mijn zoon al weken (vanaf 29 augustus) geen licenties mogen ontvangen van studers. Na veel gebel en gemail maar eens een betaling terug laten boeken. En ja hoor daar krijg je dan wel een brief van om binnen 14 dagen te betalen. Hoezo zou ik betalen als ik voor 4 boeken geen licenties heb. Bellen heeft al helemaal geen zin (of je moet zin hebben om 1 uur te wachten!). Op mailtjes reageren ze helemaal niet. School komt gelukkig nu na deze week met een oplossing…..

Gewenste Oplossing:

Als je op zijn minst een reactie terug ontvangt !!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Studers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Studers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NaSt