Klacht: Geen levering en geen geld terug ontvangen

op 08 mei 2017 over Multimediaexpert.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 24-03-2017 een nonstopplayer besteld bij MultimediaExpert voor een bedrag van 89,00 euro. Heb op 13-04-2017 mailcontact gehad dat de nonstopplayer niet geleverd word en dat ik het geld teruggestort krijg. Heb op 22-04-2017 inmiddels via de mail terug gereageerd of ze me het geld willen terugstorten maar tot op heden niets ontvangen en geen reactie meer van hun. Ben op site van www.politie.nl/oplichting en heb er melding van gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden op het moment dat ik mijn geldbedrag van 89 euro op mijn rekening zie en dat Politie met mijn aangifte hier iets mee doet.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Multimediaexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Multimediaexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Martr03