Klacht: Geen levering.

op 22 oktober 2017 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In mei j.l. heb ik een jurk besteld bij mode-statements. Levering werd telkens geannuleerd. Via de mail belofte gekregen dat ik mijn geld terug zou krijgen. Tot op heden heb ik nog stééds mijn geld niet terug. Ik krijg zelfs op geen enkele manier contact met hen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Mode-Statements over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Mode-Statements in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Mode-Statements een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Mode-Statements

Heeft op 17 februari 2018 om 11:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen Janou,

Wat vervelend dat je een klacht hebt over Mode-Statements. Wij hebben de klacht nagekeken in ons systeem. Volgens onze administratie is deze klacht inmiddels opgelost en is jouw geld retour gestort naar het desbetreffende rekeningnummer.

Onze excuses voor het ongemak en het vervelende verloop!

Met vriendelijke groeten,
Mode-Statements

www.mode-statements.com
info@mode-statements.com

Follow @ FB
Follow @ IG

BTW: NL856805579.B01
KvK: 67042104

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb bericht ontvangen dat deze klacht over Mode-Statements is afgesloten door de melder van de klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door JanouLarue