Klacht: Geen goedkeuring ontvangen

op 03 april 2016 over Sitedeals.nl in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mij op 13 september 2015 geregistreerd op SiteDeals. Ik heb toen al meerdere manier geprobeerd om contact op te nemen maar dit lukte niet. Ik heb het toen maar om de maand geprobeerd maar nog steeds heb ik geen woord gehoord over hoe het zit.
Maar nu na zoveel maanden zou ik toch wel goedgekeurd willen worden zodat ik net als ieder ander de website normaal kan gebruiken.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten waarom ik niet goedgekeurd wordt, en waarom ik gewoon genegeerd wordt (daarbij is het vrij lastig om contact te krijgen met ook maar iemand op dat forum dat iets te zeggen heeft, behalve het contact formulier waar volgens mij geen hond naar kijkt).

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Sitedeals.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Menno Potveer

1 jaar geleden - Is hier nog enige update over?

Alle klachten die gemeld zijn door Menno Potveer