Klacht: Geen geld terug voor retourpakket

op 20 mei 2017 over C&A in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling gedaan en twee broeken daaruit retour gestuurd. Dit geld komt echter niet terug terwijl het retourpakket wel door post nl is afgeleverd volgens de trak en trace code. Via de mail krijg ik alleen standaard antwoorden dat het is doorgezet naar de achterliggende afdeling. Daarna hoor ik niets meer.

Gewenste Oplossing:

Terugbetaling van het retourbedrag van 29,90

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over C&A

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over C&A nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rvturnhout