Klacht: Geen geld terug

op 18 mei 2020 over Dealdigger in de categorie Deal-Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 april 2020 heb ik een tuinbankje besteld bij Dealdigger. Op 19 april heb ik de bestelling geannuleerd middels hun formulier, ik had het bankje nog niet ontvangen. Daarna heb ik heb ik alleen wat automatische emails gekregen met de boodschap dat ze het druk hadden. Maar blijkbaar hebben ze wel mijn order geannuleerd, want het bankje is nooit afgeleverd. Ook heb ik tot nu toe mijn geld niet retour gekregen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze doen wat ze beloven op hun website: nl binnen 48 uur reageren en binnen 14 dagen geld terugstorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dealdigger

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dealdigger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Afafa1