Klacht: Geen geld terug

op 11 mei 2017 over Damn Fashion in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een skull en tapas plank besteld a 160,- dit zou verzonden worden zonder portokosten. Deze stonden helaas wel op de factuur. De verkoopster gaf aan dat ik de factuur gewoon moest overmaken en de verzendkosten + het geld voor het tapasplankje aan de deur werd teruggegeven om me tegenmoet te komen. Bij aflevering werd er niets teruggegeven. Ik heb gemaild en kreeg een verontschuldiging en het zou overgemaakt worden. Nu 2 weken later en 3 mails verstuurd te hebben, word ik genegeerd en ben ik geblokkeerd zodat ik niet meer kan mailen. Helaas heb ik nooit geld terug gezien!

Gewenste Oplossing:

Wanneer de 12,95 op mijn rekening heb en ze geen loze beloftes meer maken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Damn Fashion over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Tamfranc