Klacht: Geen geld terug

op 08 augustus 2016 over Damn Fashion in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in mei 2016 Starbucks bekers besteld bij www.damnfashion.nl. Vanwege problemen met de leverancier duurde het langer dan normaal. Toen ik de bekers binnen kreeg, zat er geen deksel bij. Ik heb dus het cadeau én te laat gegeven én zonder deksels. Ik vond dit super vervelend en had daarom iets anders moeten kopen voor de ontvangers. Hiervoor contact opgenomen met Damn Fashion. Aan het begin leek de service heel netjes. Er werd mij beloofd dat het geld teruggestort werd. Dit heb ik nooit op mijn rekening zien verschijnen. Ik heb ontzettend veel mails over en weer gestuurd maar krijg niks terug alleen maar onzin.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg

Alle klachten die gemeld zijn door Lynn K