Klacht: Geen fiets, geen geld terug

op 04 juni 2021 over Eurofietsen.nl in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb precies dezelfde klacht. Fiets besteld voor mijn dochter, de kleur konden ze niet leveren van de fiets. Geld terug gevraagd maar ben nu al 3 weken verder. Op mails wordt niet gereageerd. Klantenservice allemaal wachtenden voor je en als je een medewerker te spreken krijgt, dan kan ze niet in de mailbox! Ik heb nog steeds mijn geld niet terug.

Gewenste Oplossing:

Als ze het geld zsm op mijn rekening storten

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eurofietsen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eurofietsen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ChantalM