Klacht: Geen examen pas over 2 maanden denken ze.

op 08 juni 2021 over Motortheorie.nl in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo, ik heb een klacht over motortheorie.nl. Ik heb me ingeschreven voor een examen, deze heb ik betaald en vervolgens krijg ik te horen dat ze geen examen hebben en hopen dat ze over 2 maanden plak hebben. Ik heb gemaild dat ik mijn geld terug gestort wik hebben en ik krijg geen reactie meer… help!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug ontvang op mijn rekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Motortheorie.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Motortheorie.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nickysanders2001