Klacht: Geen compensatie, geen fatsoenlijk antwoord

op 10 mei 2016 over Pegasus Airlines in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 1 mei 2016 nam ik vlucht 477 van Sabiha naar Amsterdam. We hebben 2 uur en 7 minuten vertraging gehad. In het vliegtuig hebben ik en meerdere reizigers het personeel erop aangesproken om iets in de service re doen. Eten , Drinken (warm of kpud). Dat was not done!
Na lang aandringen van meerdere passagiers, besloot het personeel eenieder een glas water aan te bieden.
De vraag om eventueel koffie of thee aan te bieden was ook uit den boze. We vroegen naar onze rechten maar het personeel wilde en kon die niet vertellen. We vroegen naar algemene voorwaarden van Pegasus, maar ook daar kwam geen antwoord op.

We hebben een handtekening actie verzameld en aan het personeel uitgereikt, maar ook daar werden ze niet warm ook koud van en lachten ons min of meer uit.
Wegens de vertraging heb ik mijn aansluiting van amsterdam naar Eindhoven gemist. Ik heb midden in de nacht alternatief vervoer moeten regelen–> gebaat gaande met extra kosten.
Ik heb Pegasus aangeschreven met een foto van de handtekening actie en al erbij. Tot mijn verbazing kreeg ik wel een reactie met nummer : 1663740.
Echter na het lezen van deze reactie was ik wederom verbaasd. Er stond in de reactie dat ze het erg vonden wat er was gebeurd en dat ze altijd hun best voor de reiziger deden. Een oplossing of antwoord was niet in de reactie van Pegasus te bespeuren.

Gewenste Oplossing:

- Ik wil graag dat Pegasus mij mijn extra betaalde kosten voor het alternatief vervoer vergoeden.
Ik wil graag dat Pegasus in een eerstvolgende vlucht, gratis een maaltijd verstrekt

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pegasus Airlines

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pegasus Airlines nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Adnen Senal