Klacht: Geen bus

op 26 juni 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er zou deze zondagochtend om 7:07 een bus van Nijmegen naar Gennep rijden, zoals aangegeven op de informatieborden, maar deze bus is niet gekomen. Ik zit al van 6:50 op het station dus ik heb de bus ook niet gemist. Ik moet om 8uur werken, maar zonder bus kan ik niet op mijn werk komen wat me waarschijnlijk mijn baan gaat kosten.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als bussen gewoon op aangegeven tijden rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Timvbeers