Klacht: Geen bon gekregen

op 24 januari 2014 over Vriendenloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had in december mijn dagje uit naar keuze verzilverd. 2x2saunabonnen. Dit was ergens half december. Maar ik kreeg niets. Ik heb gemaild, eind december. En het zou komen door de feestdagen. Maar half januari had ik nog niets gekregen. Weer mailen en ze zeiden dat ze onderweg waren. Nu eind januari heb ik nog niets gekregen. Weer gemaild, maar geen antwoord gekregen. Wanneer krijg ik mijn bonnen???

Gewenste Oplossing:

De gewonnen bonnen zou ik graag willen krijgen. En niet dat ik maar aan het lijntje wordt gehouden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Vriendenloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Vriendenloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door armiva