Klacht: Geen bezorging

op 05 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens de track code zou mijn pakketje vandaag bezorgd worden. Ik heb de hele dag gewacht en er is niemand langs geweest. Nu kijk ik online wat er aan de hand is en heeft mijn pakket de status: ontvanger is niet aangetroffen! DHL is niet eens langsgeweest noch een kaartje achter gelaten. Zeer slecht dit. En dit is zeker niet de eerste keer voor dhl. Als service organisatie zou je op zn minst je klanten van de juiste informatie kunnen voorzien.

Gewenste Oplossing:

Bezorging van mijn pakket nog voor 5 juli 12.00 uur

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 05 juli 2017 om 14:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Shrn