Klacht: Geen betalingsregeling

op 20 juni 2017 over Webcasso in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een openstaand bedrag die ik niet in een keer kan voldoen. Ik heb per email netjes gevraagd om een regeling te treffen zodat ik dit bedrag maandelijks kan aflossen.Ik heb als antwoord ontvangen dat dit niet mogelijk is. Ik heb nooit eerder een brief of e-mail ontvangen of een betalingreling kunnen treffen.ik ben 2 jaar gelden verhuisd en dit is mijn eerste brief van webcasso. Ik vind dit te gek voor woorden.ik kan het gewoon weg niet betalen en kom hierdoor in de problemen.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een betalingsregeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Webcasso over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Webcasso in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Webcasso een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Webcasso

Heeft op 20 juni 2017 om 15:02 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door SimpWL