Klacht: Geen bestelling ontvangen

op 01 augustus 2017 over Mode-Statements in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

2 juni heb ik tweetal jurkjes besteld twv 70 euro. Inmiddels is het augustus en heb ik mijn jurken niet binnen en krijg ik als enige reactie dat de bestelling vertraagd is. Op het moment dat je terug mailt dat je dan je bestelling wilt annuleren en het geld terug wilt, krijg je geen reactie meer. Tot op heden dus nog geen geld terug en geen jurken gezien.

Gewenste Oplossing:

Geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Mode-Statements

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Mode-Statements nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Mode-Statements in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door MS93