Klacht: geen bestelling al betaald!

op 04 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de bestelling heb ik niet ontvangen heb ook geen briefje ontvangen van grmist was wel gewoon thuis achterf ben ik na veel zoeken achtergekomen dat hij retour is gegaan naar de afzender. ik had wel betaald heb al paar keer een mail gestuurd naar shein en via chat heprobeerd maar helaas heen ant niks ik wil graag mijn geld terug!!

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bahar89