Klacht: Geen antwoordt krijgen op een vraag

op 03 september 2016 over Abonnementenland in de categorie Tijdschriften

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 23/8 en op 25/8 2016, heb ik de zelfde vraag gesteld maar er nog steeds geen antwoord er op gekregen
Nl. deze vraag:
Geachte heer, mevrouw Op internet, lees ik dat het tennismagazine nr. 3 is uitgebracht, maar op jullie website staat, dat het Tennismagazine 7 x per jaar wordt uitgebracht. Nu zie ik ook staan, dat nummer 4 pas in november wordt uitgebracht hoe kan dit dan. Graag wil ik dit weten, voordat ik een abonnement hier op neem.
Dit wil ik weten, voor ik meer ga betalen dan dat het in werkelijkheid is.

Gewenste Oplossing:

Dat ik antwoordt wil krijgen op mijn vraag

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Abonnementenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Abonnementenland nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van

10 maanden geleden - Geachte heer/mevrouw Sabre, Tot onze grote spijt zijn er problemen geweest met het op tijd uitbrengen van de laatste paar edities van Tennis, maar op 16 september zal nummer 4 weer verschijnen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Abonnementenland

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Abonnementenland in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Abonnementenland een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Abonnementenland

Heeft op 26 april 2017 om 15:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte,

Deze klacht is reeds behandeld.

Met vriendelijke groet,

Abonnementenland

Alle klachten die gemeld zijn door Sabre