Klacht: Geen afhaalbericht TNT pakket teruggestuurd!

op 27 september 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in juli een onderwaterbehuizing besteld uit Canada. Van de verkoper netjes bericht gekregen dat het pakket verstuurd was. Helaas zonder track & trace code want dit zou de verzendkosten 2x zo duur maken. Na twee maanden wachten nog niks gehoord van de TNT en dus heb ik contact opgenomen met de verkoper. Deze kon echter niets meer doen dan netjes mijn geld teruggeven in afwachting van het pakje. Na drie maanden kreeg ik bericht van de verkoper dat het pakje een aantal weken op het postkantoor heeft gelegen alvorens het teruggestuurd is naar Canada. Dit terwijl ik geen afhaalbericht oid heb ontvangen dat het pakketje afgeleverd is terwijl ik niet thuis was! Kortom ik heb 3 maanden voor niks zitten wachten omdat het pakje gewoon op het postkantoor lag. Maar omdat de bezorger niet in staat bleek om een briefje door mijn brievenbus te stoppen had ik daar geen weet van!

Nu het pakketje nogmaals laten versturen. Wat me weer meer geld heeft gekost!

Gewenste Oplossing:

Dat de post mijn gemaakte kosten terugbetaald en wat fatsoenlijker met zijn klanten om gaat!

Alle klachten die gemeld zijn door MrMark